زناشویی

بالانیت چیست و روش های درمان

درمان های بالانیت چیست؟

بالانیت چیست؟ بالانیت دردی که در ناحیه سر کلاهک آلت تناسلی مردان حس می شود و در مردانی این اتفاق می افتد که عمل ختنه را انجام نداده اند. این درد در اثر ایجاد عفونت های قارچی و عفونی به وجود می آید. در ادامه مجموعه مولینا قصد دارد شما را با موضوع “بالانیت چیست و روش های درمان آن” به خوبی آشنا کند. پس با ما همراه باشید.

برای خرید کاندوم دورکس از مولینا کلیک کنید.

منظور از بالانیت چیست؟

تعریف مشخصی برای بالانیت چیست؟ روی سر آلت تناسلی پوستی قرار دارد که محل مناسبی برای تجمع قارچ و آلودگی می باشد، این پوست باید در زمان کودکی و اصولا زیر چهار سال برداشته شود زیرا در غیر این صورت فرد را در بزرگ سالی دچار مشکلاتی زیادی می کند. 

رطوبت یکی از عواملی است که در مردانی که ختنه انجام نداده اند در قسمت کلاهک تناسلی ایجاد عفونت می کند. این باکتری نوع خاصی است که در قسمت ختنه گاه شروع به رشد می کند. از جمله افرادی که ختنه نشده اند می توانند در بزرگسالی گرفتار بعضی از عوارض ناشی از آن شوند. اصولا افرادی که دارای شرایط زیر هستند بیشتر در معرض بیماری بالانیت قرار می گیرند.

شرایط مبتلا به بالانیت چیست؟

  • افرادی که در سنین میانسالی  قرار دارند؛
  • افرادی که مبتلا به بیماری های مقاربتی هستند؛
  • افراد چاق؛
  • افرادی که دیابت دارند و هر گونه عفونت و قارچ  می تواند آنها را به این بیماری دچار کند؛
  • رعایت نکردن بهداشت شخصی؛
  • بر اساس برخی تحقیقات مصرف برخی داروها، ملین ها، آنتی بیوتیک ها و همچنین داروهای خواب آور می تواند در به وجود آمدن این عوامل موثر باشد. یکی از نشانه هایی که می تواند شما را مشکوک به این بیماری کند سفت شدن کلاهک آلت تناسلی  و همچنین دردناک شدن این ناحیه است. این مسئله را در هنگام ادرار کردن نیز متوجه خواهید شد و شما با وجود این بیماری ادرار کردن برای شما با درد همراه خواهد بود. 

عوارض بالانیت چیست؟

  • خارش در قسمت کلاهک آلت تناسلی؛
  • ترشحات سفید رنگ از کلاهک؛
  • درد در هنگام ادرار؛
  • بوی ناخوشایند و درد و سوزش در ناحیه تناسلی.

روش های تشخیص بالانیت چیست؟

در درجه اول موضوع “بالانیت چیست” به وسیله پزشک تشخیص داده می شود، این تشخیص با مشاهده علائم ظاهری تا اندازه ای برای پزشک ممکن است ولی در صورت اطمینان انجام آزمایش ادرار نیز توصیه می شود. 

برای خرید اسپری تاخیری از مولینا کلیک کنید.

همچنین ترشحاتی در اثر وجود بیماری بالانیت روی کلاهک آلت تناسلی وجود دارد که آن را برای آزمایش نمونه برداری کرده  و به آزمایشگاه می برند. با نمونه برداری از ترشحات و ادرار می توان به قارچ و عفونتی که در آنها وجود دارد پی برد و با تجویز آنتی بیوتیک توسط پزشک اقدام به درمان بالانیت کرد. این یکی از روش های مطمئن برای درمان موضوع “بالانیت چیست” می باشد. 

علت های بالانیت چیست؟

علت های دیگر بالانیت چیست؟

البته باید علت بالانیت را در عوامل دیگری نیز جستجو کرد، مثلا ابتلا به بیماری های پوستی موضوعی است که می تواند مبحث “بالانیت چیست” را نشان دهد. پزشک متخصص با مشاهده هر گونه نشانه ای از بیماری های پوستی نمونه برداری را انجام داده و نتایج نمونه برداری بافتی نشان می دهد که آیا شما به بیماری بالانیت مبتلا هستید یا نه.

اگر دارای هرگونه از علائم بالا برای مبحث “بالانیت چیست” هستید، باید به پزشک عمومی یا متخصص مراجعه کنید. درمان ختنه روش های زیادی دارد، که همگی باید توسط پزشک تجویز شود از جمله این درمان ها را در اینجا شرح می دهیم.

درمان های بالانیت چیست؟

استفاده از آنتی بیوتیک ها به درمان عفونت کمک زیادی می کند. دوز آنتی بیوتیک به نوع و شدت عفونت بستگی دارد. در صورت ابتلا به بیماری دیابت باید تحت نظر پزشک بوده و بیماری خود را تحت کنترل داشته باشید. 

پزشک برای شما کرم های ضد قارچ تجویز میکند و این کرم را باید به ناحیه سر آلت تناسلی خود و دقیقا در قسمت ختنه گاه بزنید. در صورتی که بعد از درمان دوباره به این مشکل مواجه شدید، در آخرین مرحله پزشک به شما ختنه کردن را توصیه می کند. راه های درمانی زیادی است که به افراد مبتلا به بالانیت توصیه می شود چند مورد آن را برای شما شرح می دهیم:

از شوینده های مناسب برای بهبود التهاب موضوع “بالانیت چیست” استفاده کنید. منظور از شوینده های مناسب آن دسته از شوینده هایی هستند که فاقد هر گونه بو و مواد شیمیایی در آن است. زیرا بو و رایحه های شیمیایی می تواند ایجاد آلرژی و حساسیت در شما کند. آلت تناسلی خود را با آب گرم بشویید. 

برای خرید ژل روان کننده از مولینا کلیک کنید.

در هنگام مراجعه به پزشک او برای شما داروهایی را تجویز می کند که می تواند تا حد زیادی از بروز عفونت ها را کاهش دهد یا همچنین التهاب پوستی را در شما کم کند. کرم های استروئیدی و برخی دیگر از کرم های مخصوص درمان بالانیت می تواند تا حد زیادی مشکلات ناشی از بالانیت را درمان کند. علاوه بر موارد بالا که بسیار توصیه می شود شما می توانید از برخی درمان های خانگی نیز استفاده کنید.

به عنوان مثال سرکه سفید را با محلول Burow ترکیب کنید، و در ناحیه سر آلت تناسلی خود بمالید با این کار می توانید میزان زیادی از تورم را کاهش داده و تحریک نقطه حساس را کم کند. استفاده از کرم ای ضد قارچ نیز بسیار توصیه می شود. 

با مالیدن کرم های ضد قارچ کلوتریمازول و غیره روی محل می توانید از عوارض به وجود آمده کم کنید. در صورتی که بدن شما به هیچ یک از درمان های خانگی پاسخ مثبت نداد این عامل ممکن است درونی باشد و احتیاج به انجام آزمایشات گوناگون، در این حالت حتما باید به پزشک مراجعه کنید. 

یکی دیگر از درمان های بالانیت این است که شما به محض دیدن علائم مشکوک برای درمان اقدام کنید و اجازه ندهید تا بیماری به شما غلبه کند. برخی از علائم بیماری بالانیت مانند ایجاد زخم در ناحیه دهانه آلت، جمع شدن پوست در قسمت ختنه گاه، عدم خونرسانی به آلت تناسلی است. 

برای خرید محصولات زناشویی از مولینا کلیک کنید.

همچنین ایجاد خارش زیاد و التهابات پوستی در ناحیه آلت تناسلی ممکن است علائمی از بالانیت باشد. به طوری که فرد در هنگام خروج ادرار درد زیادی را تحمل می کند. برای اینکه به بالانیت دچار نشوید باید به نکاتی توجه کنید، از جمله اینکه از استفاده اسپری ها و شوینده های معطر در این ناحیه خودداری کنید، دوش گرفتن روزانه را فراموش نکنید و بعد از دوش حتما آلت تناسلی خود را خشک کنید، اینها نکاتی بودند که می تواند از ابتلا به بالانیت جلوگیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید